Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség

Nyári Tábor 2024

A *-os mezőket mindenképpen töltsd ki!
  Vezetéknév: *   
  Keresztnév: *
  * Férfi  
  * Diák      Pályakezdő   Szenior           Munkatárs/Előadó
Diák vagy, ha felsőoktatási intézmény aktív/passzív BA/BSc vagy MA/MSc hallgatója vagy, és napi kapcsolatban vagy évfolyamtársakkal, oktatókkal, más egyetemi személlyel.
Pályakezdő vagy, ha kevesebb mint 3 éve diplomáztál, dolgozol, és már nem vagy napi kapcsolatban évfolyamtársakkal, oktatókkal, más egyetemi személlyel, vagy PhD hallgató vagy.
Szenior vagy, ha több mint 3 éve diplomáztál
Előadó vagy ebben a táborban, ha erre egy MEKDSZ munkatárs személyesen felkért.
 
  Segítőnek kértek fel a táborban:
  Oktatási intézmény: *   Szak:* /* évf.:
  Képzési terület:*
  Diákkör:*
(Kezdd el beírni a diákköröd nevét. Ha nem jársz, akkor írd be: Nem járok diákkörbe.)
  Diákkörvezető:
  Felekezet:*  
  Gyülekezet: *
  Állandó lakcím: Ország:   Ir.sz.: *
   Helység: *
   Utca: *
   Hsz: *
  Mobiltelefonszám:*
  E-mail cím: *
  Születési idő: * (ÉÉÉÉ-HH-NN)
  Szül. helye: *
  Első táborozó:
 
  Szálláskérés Ahogyan tavaly, az idei táborunk is napközis formában zajlik majd. Tehát nem lesz közös szállásunk, viszont nagyon szeretnénk, ha ez senkit nem akadályozna a részvételben, és vidékről érkezők is csatlakoznának hozzánk. Ha te messziről érkezel elsősorban arra kérünk és bátorítunk, hogy lehetőség szerint gondoskodj magadnak szálláshelyről (éljenek a rég nem látott rokonok és barátok! 😀). Ha ez semmiképp sem megoldható, akkor jelezd itt, hogy szállásra van szükséged és mi igyekszünk összekötni téged egy szállásfelajánlóval.

  *  
  SZÁLLÁSFELAJÁNLÁS Ha Budapestről érkezel, akkor téged lelkesítünk a vendégszeretet gyakorlására – egy plusz ágy, matrac, kanapé mind zseniális lehetőséget nyújt rá, hogy a hivatalos záróra után is folytatódhasson a tábori hangulat, méghozzá a saját otthonodban. Tapasztalat szerint a nagy sztorizgatások és elmélkedések gyakran a késői órákban születnek… 😀 Amennyiben van lehetőséged megosztani valakivel/valakikkel az otthonodat, akkor kérlek ezt az alábbi Google űrlapon jelezd.
  Étkezés: *
 
Részvétel: *
Teljes részvétel: aug. 21-25. (szerda vacsorától vasárnap ebédig)
Csak hétvége: aug. 23-25. (péntek vacsorától vasárnap ebédig)
  Adomány:    Amennyiben megteheted, támogasd a MEKDSZ munkáját.
  A részvételi díj egy része fizethető OTP-s és MKB-s SZÉP-kártyával a helyszínen. A részletekről, pontos összegekről e-mailben fogunk tájékoztatni. Kérünk, hogy SZÉP-kártyás fizetés esetén ne utalj pénzt!
SZÉP-kártyával fizetek

  Ha van olyan, akivel szeretnél egy szobába kerülni, azt itt jelezheted. (Nem tudjuk garantálni, de igyekszünk figyelembe venni ezeket a kéréseket a szobabeosztásnál.)


  Egyéb megjegyzés / támogatáskérés mértéke indoklással
  * Elolvastam és tudomásul vettem a http://www.mekdsz.hu/nyaritabor2024 oldalon található jelentkezési információkat. A regisztrációm akkor érvényes, ha ezt e-mailben meg is erősítik, és az abban leírt módon a tábor teljes árát a fizetési határidőig kifizetem. Részvételi díj átutalása után visszautalásra nincs lehetőség
  * A regisztrációval tudomásul veszem és hozzájárulok, hogy a tábor során képek és videók készülnek a résztvevőkről, melyek megjelennek a MEKDSZ hivatalos Facebook-oldalán, weboldalán, valamint tárolásra kerülnek egyesületünk archívumában. A résztvevőnek joga van a róla készült kép zárolását, törlését kérni. Ezt e-mailben vagy személyesen teheti meg. (iroda@mekdsz.hu, 1111 Budapest, Kende u. 7. 3/9)
  * A regisztrációval hozzájárulok, hogy a MEKDSZ az általa szervezett konferencián való részvétel érdekében személyes adataim az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR 6 cikk (1) bekezdés a) pontja – az érintett hozzájárulása alapján kezelje.
  * Kijelentem, hogy a MEKDSZ tájékoztatását, a konferencián való részvétellel kapcsolatos adatkezeléshez adott hozzájárulásom bármikor visszavonhatom, tudomásul vettem. (iroda@mekdsz.hu, 1111 Budapest, Kende utca 7. 3./9.)
  A regisztrációval hozzájárulok, hogy a MEKDSZ az általa szervezett konferencián való részvétel érdekében személyes adataimból az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR 6 cikk (1) bekezdés a) pontja – az érintett hozzájárulása alapján adatbázist építsen, illetőleg azt kezelje.
  Kijelentem, hogy a MEKDSZ tájékoztatását, mely szerint a fentiekben, a konferencián való részvétel kapcsán adatbázisépítéssel kapcsolatos adatkezeléshez adott hozzájárulásom bármikor visszavonhatom, tudomásul vettem. (iroda@mekdsz.hu , 1111 Budapest, Kende utca 7. 3./9.)