Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség

Grund 2019

A *-os mezőket mindenképpen töltsd ki!


  Vezetéknév: *   
  Keresztnév: *
  Titulus:   
  * Férfi  
  * Diák   Szenior   Gyermek (0-3 éves)     Műhelytartó
 
  Segítőnek kértetek fel a táborban!
  Oktatási intézmény: *   Szak/évf.:* /*
  Diákkör:*
(Kezdd el beírni a diákköröd nevét. Ha nem jársz, akkor írd be: Nem járok diákkörbe.)
  Felekezet:*  
  Gyülekezet: *
  Állandó lakcím: Ország:   Ir.sz.: *
   Helység: *
   Utca: *
   Hsz: *
  Mobiltelefonszám:*
  E-mail cím: *
  Születési idő: * (ÉÉÉÉ-HH-NN)
  Diákig. száma : *
Első táborozó
 
Részvétel: *
Diák teljes idő

Szenior teljes idő

Szenior hétvége

Diák hétvége

Gyermek (0-3 éves) teljes idő

Gyermek (0-3 éves) hétvége

Műhelytartó


Sze Cs P Szo V
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Szállás hotelben
 
  Étkezés: Vegetáriánus
Laktózmentes
Gluténmentes
Laktóz- és gluténmentes
  Részvételi díj:
(kiszámol)
(válassz a fentiek közül)    
  Egy részvételi csomag ára tartalmazza a szállást és azt étkezés, az idegenforgalmi adót és a regisztrációs díjat (pl.: főelőadó/szemináriumtartók költségei, bérleti díjak stb.).
 
FIGYELEM, VÁLTOZÁS!

A TELJES részvételi díjat kérjük átutalni annak a regisztrációs idősávnak a fizetési határidejéig, amelyben a regisztráció történt. Az adott csomag jelentkezési határideje megegyezik a fizetési határidővel. A határidő lejártát követően a részvételi díj a következő idősávban érvényes csomagárra módosul, melyről e-mailt is küldünk. Például a “Diák teljes idő” csomag Early bird ára 26 900 Ft-ról a Normál árra, 28 900 Ft-ra emelkedik az Early bird regisztrációs időszak fizetési határidő után. Az adott időszakok jelentkezési és azzal megegyező fizetési határidejéről a regisztráció befejezése után kiküldésre kerülő visszaigazoló e-mailben, illetve a http://mekdsz.hu oldalon tájékozódhatsz.
  Adomány:   
  Támogatási igény:  Diákként ekkora összegű kedvezményt kérsz. (csak számokat írj!)
 
  Kérünk rövid indoklást! :) Ha szükséged van kedvezményre, bátran kérj. Az igénylések felől augusztus 16.-ig döntünk az indoklások alapján, utána már nem bírálunk el támogatásokat. A támogatásokat a beérkezett adományokból fedezzük. Az elbírálás után e-mailben felkeresünk, ahol megtudod, hogy mekkora összeget szükséges majd átutalnod és milyen határidővel. Kérünk, addig ne utalj!

A megjegyzésben, kérünk, röviden indokold meg igényedet! Indoklás nélkül nem tudunk támogatást biztosítani. Nem tudjuk indokként elfogadni azt, hogy „nincs pénzem”; azt viszont igen, hogy „alacsony a szüleim jövedelme” vagy „édesanyám egyedül nevel”
Csak aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok kérhetnek támogatást.

  SZÉP-kártyával fizetek A részvételi díj egy része fizethető SZÉP Kártyával a helyszínen, a maradékot készpénzben kell fizetni, szintén a helyszínen. A részek összegéről e-mailben fogunk értesíteni legkésőbb augusztus 30-ig. Kérünk, hogy SZÉP Kártyás fizetés esetén ne utalj pénzt!
  Szép-kártyás összeg:  Írd be ide, hogy mennyit tudsz maximum ily módon fizetni. Ha nincs maximum összeg, akkor hagyd üresen és a maximum fizethető összegről értesítünk e-mailben.
   
  Egyéb/megjegyzés:
  írd ide annak a nevét akivel szeretnél egy szobába kerülni. A szervezés során ezt igyekszünk figyelembe venni, de nem tudjuk garantálni, hogy egy szobába kerültök.:
  * Elolvastam és tudomásul vettem a mekdsz.hu oldalon található jelentkezési információkat. A megrendelt tábori csomagom árát kifizetem aszerint, hogy a befizetési időpontban melyik regisztrációs idősávba esek. A befizetési időpontban a legutolsó kiküldött visszaigazoló e-mailben szereplő részvételi összeg az érvényes. A részvételi díj átutalása után visszautalásra nincs lehetőség. (Az átutaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben elküldjük.)
  * Hozzájárulok az adataim tárolásához a MEKDSZ adatbázisában, hogy ezen keresztül tájékoztatást kapjak a MEKDSZ-ben folyó munkáról. (Adataidat nem szolgáltatjuk ki harmadik személynek vagy kereskedelmi célokra.)
A tábor során képek és videók készülnek a résztvevőkről, melyek megjelennek a MEKDSZ facebook oldalán, valamint tárolásra kerülnek az egyesületünk archívumában.