Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség

Téli Tábor - Élő Kövek 2020

A *-os mezőket mindenképpen töltsd ki!


  Vezetéknév: *   
  Keresztnév: *
  Titulus:   
  * Férfi  
  * Diák   Szenior   Gyermek (0-3 éves)   Gyermek (3-9 éves)     Szemináriumtartó
 
  Segítőnek kértetek fel a táborban!
  Oktatási intézmény: *   Szak/évf.:* /*
  Diákkör:*
(Kezdd el beírni a diákköröd nevét. Ha nem jársz, akkor írd be: Nem járok diákkörbe.)
  Felekezet:*  
  Gyülekezet: *
  Állandó lakcím: Ország:   Ir.sz.: *
   Helység: *
   Utca: *
   Hsz: *
  Mobiltelefonszám:*
  E-mail cím: *
  Születési idő: * (ÉÉÉÉ-HH-NN)
  Diákig. száma : *
  Első táborozó *
 
Részvétel: *
Teljes
Hétvége
Teljes
Hétvége
Szombat látogatójegy
Szombat teljes étkezés
Szombat ebéd
Szombat vacsora
Szombat látogató
Szombat teljes étkezés
Szombat ebéd
Szombat vacsora
Teljes
Hétvége
Teljes
Hétvége
Szombat látogató
Szombat teljes étkezés
Szombat ebéd
Szombat vacsora
Szombat látogató
Szombat teljes étkezés
Szombat ebéd
Szombat vacsora
Péntek vacsora
Szombat vacsora
Péntek teljes étkezés
Szombat teljes étkezés
Péntek látogatójegy (étkezés nélkül)
Szombat látogatójegy (étkezés nélkül)

Cs P Szo V
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Szállás hotelben
 
  Formáló csoport. *  Válassz egy "Formáló csoportot"! Ez lesz segítségedre a tanítás feldolgozásához. (Nem tudod mi az a "Formáló csoport"? Olvasd el a tábori leírásnál a weboldalon!)
  Étkezés: Vegetáriánus
Laktózmentes
Gluténmentes
Laktóz- és gluténmentes
  Gyermekfelügyeletet kérek.: Gyermekfelügyeletet kérek.
  Részvételi díj:
(kiszámol)
(válassz a fentiek közül)    
  Egy részvételi csomag ára tartalmazza a szállást és azt étkezés, az idegenforgalmi adót és a regisztrációs díjat (pl.: főelőadó/szemináriumtartók költségei, bérleti díjak stb.).
 
FIGYELEM, VÁLTOZÁS!

A TELJES részvételi díjat kérjük átutalni annak a regisztrációs idősávnak a fizetési határidejéig, amelyben a regisztráció történt. Az adott csomag jelentkezési határideje megegyezik a fizetési határidővel. A határidő lejártát követően a részvételi díj a következő idősávban érvényes csomagárra módosul, melyről e-mailt is küldünk. Például a “Diák teljes idő” csomag Early bird ára 20 500 Ft-ról a Normál árra, 22 500 Ft-ra emelkedik az Early bird regisztrációs időszak fizetési határidő után. Az adott időszakok jelentkezési és azzal megegyező fizetési határidejéről a regisztráció befejezése után kiküldésre kerülő visszaigazoló e-mailben, illetve a http://mekdsz.hu oldalon tájékozódhatsz.
  Adomány:   
  Támogatási igény:  Diákként ekkora összegű kedvezményt kérsz. (csak számokat írj!)
 
  Kérünk rövid indoklást! :) Ha szükséged van kedvezményre, bátran kérj. Az igénylések felől január 22.-ig döntünk az indoklások alapján, utána már nem bírálunk el támogatásokat. A támogatásokat a beérkezett adományokból fedezzük. Az elbírálás után e-mailben felkeresünk, ahol megtudod, hogy mekkora összeget szükséges majd átutalnod és milyen határidővel. Kérünk, addig ne utalj!

A megjegyzésben, kérünk, röviden indokold meg igényedet! Indoklás nélkül nem tudunk támogatást biztosítani. Nem tudjuk indokként elfogadni azt, hogy „nincs pénzem”; azt viszont igen, hogy „alacsony a szüleim jövedelme” vagy „édesanyám egyedül nevel”
Csak aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok kérhetnek támogatást.

  SZÉP-kártyával fizetek A részvételi díj egy része fizethető SZÉP Kártyával a helyszínen, a maradékot készpénzben kell fizetni, szintén a helyszínen. A részletekről e-mailben fogunk tájékoztatni. Kérünk, hogy SZÉP Kártyás fizetés esetén ne utalj pénzt!
  Használandó Szép Kártya zseb(ek) Szállás
Vendéglátás
Szabadidő
  Szép-kártyás összeg:  Írd be ide, hogy mennyit tudsz maximum ily módon fizetni. Ha nincs maximum összeg, akkor hagyd üresen és a maximum fizethető összegről értesítünk e-mailben.
   
  Egyéb/megjegyzés:
  írd ide annak a nevét akivel szeretnél egy szobába kerülni. A szervezés során ezt igyekszünk figyelembe venni, de nem tudjuk garantálni, hogy egy szobába kerültök.:
  * Elolvastam és tudomásul vettem a mekdsz.hu oldalon található jelentkezési információkat. A megrendelt tábori csomagom árát kifizetem aszerint, hogy a befizetési időpontban melyik regisztrációs idősávba esek. A befizetési időpontban a legutolsó kiküldött visszaigazoló e-mailben szereplő részvételi összeg az érvényes. A részvételi díj átutalása után visszautalásra nincs lehetőség. (Az átutaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben elküldjük.)
  * Hozzájárulok az adataim tárolásához a MEKDSZ adatbázisában, hogy ezen keresztül tájékoztatást kapjak a MEKDSZ-ben folyó munkáról. (Adataidat nem szolgáltatjuk ki harmadik személynek vagy kereskedelmi célokra.)
A tábor során képek és videók készülnek a résztvevőkről, melyek megjelennek a MEKDSZ facebook oldalán, valamint tárolásra kerülnek az egyesületünk archívumában.